E-KURSUSBOG: Få styr på HYPOADHD (CDD/SCT) med øreakupunktur

00041
kr160.00
På lager
1
Produkt detaljer

Lær at stimulere HYPOADHD (CDD/ SCT) - eller enhver der har nogle af nedenstående træk med en forenklet form for øreakupunktur, der er let både at lære og at bruge.Denne E-kursusbog er nemlig lavet til dig, der ønsker at hjælpe en, der lider af det, vi her i klinikken i mange år har kaldt HYPOudgaven af ADHD.

Eller det, der nu i ADHD verdenen bliver kaldt SCT eller CDD.

Man kunne med lige så stor ret havde kaldt det for den langsomme udgave af ADHD, for denne gruppe af børn og unge - som vi tit får ind i klinikken, har det tilfælles, at de er langsomme til alt, både læring, forståelse, reaktioner og handlinger.

De har ofte også følgelidelser som lav muskeltonus, hypermobile led - og virker på alle måder bagud og mildest talt ret uinteresserede i at strenge sig an for at lære nyt eller tage ansvar.


Hypoudgaven er i vores univers børn, unge eller voksne, der har for lidt evne til opmærksomhed og hvor årvågenheden slukkes eller flimrer, hvilket vil sige, at de ofte:
• går i stå både tankemæssigt og i handling.
• tænker, handler og opfatter i slowmotion eller brudstykker.
• ofte har motoriske problemer/er fumlere-tumlere.
• kan virke tunge & ubegavede.
• har svært ved at få og opretholde interesser og venskaber.
• har tendens til tristhed, opgivenhed og depressive tankemønstre.
• mangler overblik og gåpåmod.
• mere går i stå tankemæssigt end de egentlig dagdrømmer (som ADD’erne gør).


Her i e-kurset, får du vores bedste bud på en virksom HYPO behandling med øreakupunktur, byggende på over 30 års erfaring i klinikken.

Med kursusbogen, og os på sidelinjen, lærer du at stimulere de ørepunkter, der sætter skub i tankevirksomhed, vågenhed, opmærksomhed, muskeltonus m.m.

Desuden lærer du undervejs at finde og udføre den helt rigtige trykteknik til de relevante ørepunkter,

Alt, hvad du behøver til denne forenklede behandlingsform, er en ganske almindelig tændstik eller anden trykkepind, samt bogens øretavle.Helen Klynder og Jan Holm, har det meste af deres voksenliv levet af at hjælpe børn, unge og voksne med ADHD, tilknytnings-forstyrrelser og nærtliggende lidelser til at klare sig godt i livet.

Med denne serie af behandlingsmoduler & e-kursusbøger til hjemmebrug inden for ADHD, deler de deres viden & forskellige behandlingsredskaber med dig.

Det betyder, at du derhjemme, på en let og virkningsfuld måde, kan behandle dig selv eller andre, der er ramt af ADHD, ADD, hypersensivitet, tankemylder, uro, koncentrationsbesvær eller som her: HYPOADHD (CDD/ SCT).

Der medfølger nøjagtig som med kursusbogen mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.


Du kan som køber af e-bogen som standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pluspakke til dit arbejde med kursusbogen.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Se mere om hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...

Gem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformular her.t

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– HENT SÅ KURSUSBOGEN I DEN UDGAVE, DER PASSER TIL DIG OG DIN READER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW