Sådan hjælper vi dig

Er du STANDARD- eller PLUSbruger - sådan foregår det

Alle vores materialer, uanset om det er behandlingsmoduler, e-kursusbøger, hæfter eller behandlingstavler, rummer en indbygget supervision & hjælp – du bliver så at sige både undervist og vejledt i dit selvstudium 🙂

Og du har rigtig god tid til at bruge os – vi har nemlig sat et halvt år af, hvor du som køber kan bruge os uhæmmet – for det er vigtigt at man i behandlingsarbejdet hele tiden føler sig sikker og på rette vej!

STANDARDbrugerskab

Vælger du ved dit køb at være det vi kalder standardbruger, kan du undervejs i dit arbejde med e-kursusbog eller e-behandlingsmodul få al den hjælp du ønsker over e-mail og chatfunktion.

Du skriver og vi svarer så fyldestgørende som vi kan inden for 3 dage og ofte langt hurtigere.

Denne funktion er fuldstændig gratis for dig at benytte, uanset hvor ofte du henvender dig.

PLUSbrugerskab

Har du valgt at være at være Plusbruger, er hjælpen udvidet med, at du desuden kan kontakte os via: Telefon, Sms og videoforbindelser som Google Meet, Messenger, WhatsApp og Skype.

Du kan altså telefonere, sms’e, føre live videosamtaler, bede om demonstrationer etc…

Desuden har du adgang til at bede om små videoklip af teknikker, punktfinding etc… og du får svar typisk inden for et døgn.

Denne tjeneste kan bestilles til rabatpris ved selve købet – eller efterfølgende tilkøbes ved behov.

Tavlehjælp

Her er der tale om en særlig hjælp til vores små udgivelser, hvor det må antages at tidsforbruget vil være mindre og prisen derfor er reduceret.

Tavle hjælp svarer ellers til et PLUSbrugerskab, som du kan læse om herover.

Denne vejledning med rabat kan altså bruges ubegrænset, men skal skal tilkøbes sammen med behandlingstavlen.

Vejledende prisliste for rådgivning

Et Standardbrugerskab er altid helt gratis og gælder som de øvrige supervisioner i et halvt år frem fra køb.

Plusbrugerskab koster for de fleste e-kursusbøger hæfter og behandlingsmoduler, som direkte tilkøb med udgivelsen 99 kr.

Nogle få store udgivelser koster dog som plusbrugerskab 150 kr. – hvilket også er enhedsprisen, hvis du køber et plusbrugerskab til e-kursusbøger hæfter,behandlingstavler og behandlingsmoduler efterfølgende.

Tavlehjælpen koster købt sammen med udgivelsen mellem 50 – 75 kr. alt efter behandlingstavlens størrelse og omfang -men svarer eller på alle måder til vilkårerne for et plusbrugerskab.

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW