Få styr på allergi med øreakupunktur + os på sidelinjen

00036
kr160.00
E-KURSUSBOG
På lager
1
Produkt detaljer
LIDER DU AF OVERFØLSOMHED, ALLERGI ELLER HØFEBER...?
Så lær at behandle dig selv eller andre med øreakupunktur til hjemmebrug!


I denne e-kursusbog lærer du at tackle en række allergiske lidelser og reaktioner med en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav.

Du får en punktsamling og metoder, der bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på allergiområdet.
Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring, der kommer indefra.

Du får lige præcis det nødvendige til, at du bagefter er i stand til at udføre behandlingen med et minimum af viden - men alligevel med et godt resultat.

Følg bogens punktanvisninger og den helt enkle behandlingsform vi angiver, så vil du fra starten med dit tryk kunne skabe noget, der i nogle tilfælde virker som små mirakler.

Der medfølger nøjagtig som med de øvrige e-kursusbøger i serien "Få styr på" mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.


Du kan som køber af e-kursusbogen som standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den store pluspakke til dit arbejde med kursusbogen.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Både e-kursusbøger og behandlingsmoduler bliver udgiver i flere filudgaver, der dog alle indeholder det samme indhold.

Se mere om hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...


E-bogen er lavet i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)

Gem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

OBS: AKTUELT HAR VI IKKE BRUG FOR TESTPERSONER!!! 

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformularen  nederst på forsiden .

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW