Få styr på at fremstille og behandle med Arnikatinktur - og os på sidelinjen

00033
kr80.00
E-KURSUSHÆFTE
På lager
1
Produkt detaljer

I dette lille E-kursushæfte lærer vi dig på få sider at fremstille og bruge et vidundermiddel, som bør være i et hvert husapotek.

Arnika er nemlig naturens store helbreder til især ledproblemer.

Forstuvninger, hævelser, ødemer og endda også nogle betændelsestilstande formår denne vidunderplante at opløse bedre end noget andet middel.

Glem alt om sportscremer og dyre specialforbindinger - din hjemmelavede tinktur er mere virksom end alt, hvad du kan købe i dyre domme..

En lille portion tørrede arnikablomster og en flaske billig vodka er i virkeligheden alt, hvad du behøver at investere i, når du først har downloadet kursusbogen - og så er du i godt gang.

Men lav rigeligt - for når dine familie og venner først har set , hvad du og tinkturen hjælpe dem med - står de i kø for at få del i dine dyrbare dråber.. 🙂

Fremstillingen er let at lære - du skal bare følge de enkle anvisninger vi giver dig i kursushæftet...

Husk det er en vigtig del af denne hjemmebehandlingsserie, at du kan bruge forfatteren som din private supervisor undervejs!


E-kursusbogen er et hæfte på godt 20 sider, men når alligevel hele vejen rundt om både fremstilling og behandling med Arnikatinktur.

Det er muligt at downloade det i flere udgaver - alt efter dine ønsker og behov til format, læseApp eller program.

Du kan f.eks. læse bogen i følgende formater: PDF, EPUB, HTML5, EXE, FBR - der er til dem alle gratis læseapps eller de kan læses med BROWSER og den PDF-læser de fleste har i forvejen.

Vi har desuden på forsøgsbasis inkluderet nogle betaudgaver til læsning på IPAD og den fysiske KINDLE READER.

Det er altså den samme e-bog i alle udgaven - i virkeligheden PDF-udgaven, der er transformeret om til de andre formater.

Du kan se meget mere om formater og læsemuligheder her på Hjemmebehandlinger.dk


Med i prisen er en fuldt brugbar onlinevejledning over e- mail - så vi er der for dig med stort og småt, som du kommer i tvivl om under hele forløbet.

Ønsker du at udvide denne vejledning til at omfatte en mere detaljeret udgave med rådgivning og hjælp over livevideo, Skype, Messenger, telefon og sms kan dette tilkøbes direkte ved købet under fanen TILKØB til en særpris - eller senere her .


E-bogen er lavet i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)

Gem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

OBS: AKTUELT HAR VI IKKE BRUG FOR TESTPERSONER!!! 

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformularen  nederst på forsiden .

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW