Få styr på rygestop med øreakupunktur

00005
kr99.00
+ os på sidelinjen
På lager
1
Produkt detaljer

Om kursusbogen

Hvorfor slås med din rygetrang, når du ved at aktivere kroppens iboende, selvhelbredende kræfter, kan skabe en naturlig røgfrihed, der kommer indefra og hjælper dig med at gøre cigaretterne ligegyldige.

Du lærer i denne kursusbog at udføre en rygestopsbehandling med en enkel form for øreakupunktur.

Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan gøre dig selv eller dine nærmeste røgfri, med udgangspunkt i de samme metoder, der bruges i klinikken.

Punkt for punkt forberedes du til at kunne udfører rygestoppet enkelt og let på dig selv eller andre.

Forfatteren tager dig ved hånden og med redskaber som en ganske almindelig tændstik, lærer du stort set at opnå den samme effekt som den professionelle behandler i klinikken.

Du får bogen i hele 3 E-bogs udgaver: EPUB, HTML og PDF

Desuden medfølger en E-bog der giver dig al den viden, der ligger bag rygevaner, rygetrang og frem for alt et vellykket rygeSTOP for altid + og 2 øretavler til behandlingen.

Under købet tager du stilling til om du vil have vores hjælp undervejs - enten i en gratis version eller i en udvidet købeversion.

Denne E-kursusbog er en del af en større serie af hjemmebehandlinger med hypnose og alternative behandlinger, som udgivelsesplatformen Hjemmebehandlinger.dk løbende udgiver.

Seriens to forfattere, der i mange år har drevet en terapiklinik med hypnose og alternative behandlingsformer, har omformet nogle af de effektive redskaber de bruger i klinikken, til en form for hjemmebehandling, som enhver kan anvende.

Bogen er skrevet til lægfolk, men kan med fordel også læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der vil udvide deres behandlingsområde.

Der medfølger som noget enestående for selvbehandlingsbøgerne, muligheden for at få supervision og rådgivning af bogens forfattere undervejs.Sådan gør du:

Du downloader efter endt bestilling / betaling kursets moduler via link, som du får tilsendt umiddelbart efter.

Gem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

OBS: AKTUELT HAR VI IKKE BRUG FOR TESTPERSONER!!! 

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformularen  nederst på forsiden .

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW