Få styr på trang til alkohol med selvhypnose +os på sidelinjen

00065
kr99.00
E-KURSUSBOG
På lager
1
Produkt detaljer
  • Er alkohol en irriterende vane, som igen og igen tager over og ødelægger dine gode fortsæt...
  • Bliver et enkelt glas til en halv flaske eller mere...
  • Eller fylder alkohol helt enkelt bare mere i dit liv, end du ønsker det?

Så er selvhypnose en enkel og effektiv metode til at skabe en forandring i dig og dine vaner.

Og nok så vigtigt:

Metoden kan uden videre bruges af enhver, der oprigtigt ønsker en forandring!Selvhypnosen i vores form kan nemlig bruges til at ændre såvel fysiske som psykiske tilstande - også når det gælder selv fastlåste uvaner og fejltanker.

Den er let at lære og alt hvad du behøver er bare at følge de helt enkle ting, vi lærer dig i kursusbogen - både når det gælder konstruktionen & udførelsen.

Vi har med andre ord skabt en metode, der går dybt og med succes, kan udføres af enhver...

Med få minutters indsats om dagen i en lille måned er det muligt at forandre selv store ting i dit liv, både psykisk og fysisk.

E- kursusbogen her giver dig en meget enkel brugsanvisning i at udforme og udføre selvhypnosen på - målrettet opløsning af din alkoholtrang.

Du lærer at lave det helt rigtige slogan til lige præcis dig og din situation, hvilet er en stor del af nøglen til succes.

Ligesom du lærer alt, hvad du skal tage højde for under udførelsen, for at lykkes med din selvbehandling.

Alt er stillet op i små enkle og forståelige afsnit så du trin for trin lærer de redskaber og grundregler, som selvhypnosen er bygget op af.Der medfølger til denne kursusbog, som til alle vore øvrige e-bøger, supervision til dit arbejde med kurset fra bogens forfatter.

Selvhypnose kan lette de fleste tilstande og lidelser og er især egnet til at forandre uvaner og opnå varige forandringer med.

Hvis der er tale om fastlåste tilstande, hvor der ligger underbevidste hændelser og angst til grunde for din afhængighed - henvises der dog i stedet til målrettet hypnoterapi i klinikken eller over Skype.Er der noget du vil vide, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os...

Mange hilsener

Helen & Jan

Den alternative E-boghandel....
DU FÅR DENNE E-KURSUSBOG I FØLGENDE FORMATER:

PDF, FBR, EPUB3, EXE, HTML5 og som testversion i APP til MACGem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

OBS: AKTUELT HAR VI IKKE BRUG FOR TESTPERSONER!!! 

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformularen  nederst på forsiden .

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW