Få styr på angst, stress og udbrændthed med øreakupunktur

Lær at rense angst, stress og udbrændthed ud med øreakupunktur
Om bogen

LIDER DU AF ANGST, STRESS ELLER UDBRÆNDTHED…?

Så lær at behandle dig selv eller andre effektivt med øreakupunktur til hjemmebrug!

I denne e-kursusbog lærer du at neutralisere de tre ovenstående tilstande med en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav.

Du får i bogen en punktsamling og metode, der bygger på en forenklet form af mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på området.

E-kurset er lagt tilrette, så du derhjemme på en let og forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring, der kommer indefra.

De to forfattere har i mange år drevet en terapiklinik med hypnose, øreakupunktur og andre alternative behandlingsformer.

Desuden driver de udgivelsesplatformen: Hjemmebehandlinger.dk, som e-kursusbogen her er en del af.

Her kan du købe e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler til hjemmebrug.

Du møder i alle selvhjælps-serierne nogle af de effektive redskaber fra det daglige arbejde i klinikken – men omformet til en metode, som enhver kan bruge.

E-kurserne kan dog også med fordel læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der ønsker at udvide deres grundviden og få nye effektive behandlingsteknikker.

Som noget enestående medfølger der med serien mulighed for at få supervision og rådgivning af bøgernes forfattere undervejs.

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW