Få styr på dig selv med selvhypnose + os på sidelinjen

Om e-kursusbogen

  • Kunne du tænke dig med 3 minutters indsats om dagen at kunne forandre dig selv hen over 28 dage?
  • Vil du kunne ændre uvaner, gener eller sågar mindre lidelser & andre fejltilstande i psyken og kroppen?
  • Vil du lære indefra at holde fokus på det positive og lade alt negativt opløse sig selv?

Så grib chancen og lær det her 🙂

Denne udgivelse er en del af en større serie af hjemmebehandlinger, som udgivelsesplatformen: Hjemmebehandlinger.dk løbende udgiver under fællestitlen: Få styr med hypnose og alternative metoder.

En del af serien lærer dig, som i denne e-kursusbog, at bruge en selvhypnoseteknik, der enkelt og effektivt retter op på kroppen og psykens fejl og ubalancer.

Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde derhjemme kan hjælpe dig selv til forandringer, der kommer indefra.

De to forfattere har i mange år drevet en terapiklinik med hypnose og alternative behandlingsformer.

Du møder i alle e-bøger og behandlingsmoduler på Hjemmebehandlinger.dk nogle af de effektive redskaber, der dagligt bruges i klinikkerne,

Her er de dog omformet til en særlig hjemme-behandlingsmetode, som enhver kan gå til uden forkundskaber.

Om det som her er selvhypnose eller der tages udgangspunkt i hypnose, øreakupunktur eller en af de andre behandlingsformer, er materialet i serien lavet til alle, der ønsker aktivt at tage ansvar for deres eget liv.

E-kursusbøgerne kan dog også med fordel læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der ønsker at udvide deres grundviden og få nye effektive behandlingsteknikker i deres værktøjskasse.

Som noget enestående for selvhjælpsbøger medfølger der med serien mulighed for at få supervision og rådgivning af bøgernes forfattere undervejs.

 

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW