Få styr på din lænd med små mirakelbehandlinger og os på sidelinjen

5 SMÅ MIRAKELKURE TIL DIG OG DIN LÆND - AFPRØVEDE OVER RIGTIG MANGE ÅR I KLINIKKEN, HAR DE HJULPET ET UTAL AF LÆNDEPATIENTER AF MED SMERTEN.

Vi giver dig med denne e-kursusbog 5 små alternative miraklerkure/behandlinger vi over mange år har fundet og udviklet, målrettet lændeområdet og lidelser her.

Der er alt tale om de metoder vi selv ofte griber til og har haft succes med i de over 30 år, hvor vi har haft netop lændeområdet som et at klinikkens specialer.

Metoderne er hentet fra plantemedicinen, akupunkturen, øreakupunkturen og noget man kunne kalde muskulær manipulation eller slet og ret rygøvelser der virker.

(hvilket ikke gælder for de fleste rygøvelser, som det etablerede system lærer deres patienter)

Du lærer i de 5 kursusmetoder en smule om baggrunden for de enkelte behandlinger men først og fremmest at udføre behandlingen.

Ud over tekst og billeder er der også for nogle af de 5 metoder lavet videoklip i MP4 format, så du kan se behandlingerne udført ved selvsyn.

Desuden har du som med alle vores udgivelser mulighed for at rådføre dig med bogens forfatter.

Enten i en gratisversion over e-mail eller en plusversion, hvor du også kan have livekontakt over video, chat og telefon undervejs i dit arbejde med bogen.

Ekursusbogen kan du straks efter betaling downloade i 3 forskellige flipbogsversioner (HTML5, EXE og FBR og desuden i PDF, EPUB, KINDLE og som APP til MAC.

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW