Få styr på dit endelig rygeSTOP med hypnose + os på sidelinjen

Den store hypnosebehandling til dit endelige rygeSTOP

Om  den hypnotiske rygeSTOPspakke

Her finder du det store behandlingsmodul med hypnose målrettet dit endelige rygeSTOP for altid.

Pakken består af en stor Baggrundsbog, der giver dig forståelsen af  de virkemekanismer der låser dig fast på din rygetrang.

Når du først har gennemskuet den magt rygningen har haft over dig er du 90 % i mål 🙂 

Desuden får du et forberedelsesmodul, der gør dig klar til selve hypnosen – dette er både indtalt og som et læsehæfte.

Nok så vigtigt får du selve behandlingsmodulet hvor rygeSTOPshypnose er indtalt af begge hypnotisører.

Endelig forærer vi dig E-kursusbogen: Få styr på dit rygeSTOP med selvhypnose – som du kan bruge som forberedelse eller efterbehandling – hvis du ikke er helt klar til dit rygestop.

 

Du finder i serien  om effektivt rygeSTOP  E-bøger med udgangspunkt i øreakupunktur, tapping, selvhypnose og sidst, men ikke mindst altså dette  stort behandlingsmodul med markedets mest effektive rygeSTOP med hypnose!

Denne serie af E-kursusbøger indeholder alt det, du behøver for at kunne indgå i et målrettet rygeSTOP med succes.

Alt sammen lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan gøre dig selv eller dine nærmeste røgfri med udspring i de samme metoder, der bruges i klinikken.

Hvorfor slås med din rygetrang, når du ved at aktivere kroppens iboende, selvhelbredende kræfter, kan skabe en naturlig røgfrihed, som kommer indefra og hjælper dig med at gøre cigaretterne ligegyldige.

 

De to forfattere har i mange år drevet en terapiklinik med hypnose og alternative behandlingsformer.

Du møder i alle selvhjælps-serierne nogle af de effektive redskaber de bruger i klinikken, omformet til hjemmebehandling, som enhver kan bruge.

Alt er skrevet til lægfolk, men kan med fordel læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der vil udvide deres grundviden og behandlingsteknikker på dette felt.

Som noget enestående medfølger mulighed for at få supervision og rådgivning af bogens to forfattere undervejs.

 

 

Du kan også her neden for se vores andre rygestopsmetoder….

 Bl.a. kan du helt gratis teste baggrundsmodulet og forberedelsesmodulet til rygestoppet med hypnose, der uanset din metode til rygstop klargør dig effektivt…..

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere