Få styr på frossen skulder med alternative metoder + os på sidelinjen

Om E-kursusbogen

Frossen skulder er en svøbe, der ofte giver svære smerter og begrænsninger i op til to år eller mere.

Kunne du tænke dig med få og enkle akutryk, at lindre dine eller andres smerter og problemer med en frossen skulder på få minutter og ved én behandling?

Så er denne lille E-kursusbog lige noget for dig.

Ligegyldigt hvordan og hvor længe siden det er, din frosne skulder opstod, giver bogen anvisninger på en let selvbehandling, du kan udføre i dit eget hjem.

Behandlingerne tager udgangspunkt i de 3 metoder, vi i klinikken har brugt gennem 30 år til det utal af patienter, der er kommet for at få lindring med dette svære skulderproblem.

Du lærer at bruge de vigtige akutryk punkter på kroppen og de øreakupunkturpunkter, som erfaringsmæssigt løsner enhver skulder – og samtidig er enkle for alle at gå til.

Udførelsen kræver nemlig ikke kendskab til meridianlære eller andre indviklede forkundskaber.

Du får i kursusbogen på en enkel måde vist, hvad du skal gøre – og lærer efterfølgende, hvordan du gør det – og ja, så skal du faktisk bare vente på resultatet.

Desuden har vi medtaget en lindrende behandling med en hjemmelavet tinktur – og online forberedt små videoklip af trykteknikker m.v., som du som køber af bogen har adgang til.

 

Det hele er let at lære – og du kan ovenikøbet, som noget helt enestående for selvhjælpsbøger, få råd og vejledning fra bogens forfatter undervejs.

Der medfølger nemlig ved køb af alle vores selvbehandlingsbøger en gratis vejledningspakke over e-mail med.

Desuden kan du på hjemmebehandlinger.dk, til en meget rimelig pris, købe en udvidet rådgivningspakke med mulighed for livesupervision over telefon, sms, Messenger, Skype og anden live video-supervision.

Vi er der nemlig undervejs for dig i dit forløb, så du kan få succes med ©hjemmebehandlingmetoden – og din skulder… 😊