Få styr på HYPOADHD (CDD/SCT) med øreakupunktur + os på sidelinjen

Lær at stimulere dit barn med den langsomme udgave af ADHD

Har dit barn det modsatte af ADHD, nemlig det vi igennem årene har valgt at kalde LANGSOM ADHD eller HYPOUDGAVEN af ADHD, er denne e-kursusbog måske noget for dig.

Denne gruppe er i øvrigt langt om længe på vej til at få sin egen diagnosebetegnelse nemlig CDD eller SCT.

Disse børn og unge var i mange år i diagnoseverdenen fejlagtig lagt sammen med den store gruppe af ADHD, der kun har hyperlidelsen i hovedet, nemlig ADD, hvilket slet ikke giver mening.

Det siger sig selv, at hvis man skal hjælpe HYPOgruppen, så skal man bruge en helt anden strategi og behandling, end ved hypertilstandenden i den almindelige ADHDbehandling.

Dette gælder for så vidt også for øreakupunktur,

Hvor der ved hypertilstanden skal skrues ned, begrænses og fokuseres….

skal der ved Hypoudgaven vækkes, skrues op og boostes…

Her i e-kurset, får du vores bedste bud på en virksom HYPObehandling med øreakupunktur, byggende på over 30 års erfaring i klinikken.

Med kursusbogen, og os på sidelinjen, lærer du at stimulere de ørepunkter, der sætter skub i tankevirksomhed, vågenhed, opmærksomhed, muskeltonus m.m.

Desuden lærer du undervejs at finde og udføre den helt rigtige trykteknik til de relevante ørepunkter,

Alt, hvad du behøver til denne forenklede behandlingsform, er en ganske almindelig tændstik eller anden trykkepind, samt bogens tryktavler.

Helen Klynder og Jan Holm, har det meste af deres voksenliv levet af at hjælpe børn, unge og voksne med ADHD, tilknytnings-forstyrrelser og nærtliggende lidelser til at klare sig godt i livet.

Med denne serie af behandlingsmoduler & e-kursusbøger til hjemmebrug inden for ADHD, deler de deres viden & forskellige behandlingsredskaber med dig.

Det betyder, at du derhjemme, på en let og virkningsfuld måde, kan behandle dig selv eller andre, der er ramt af ADHD, ADD, hypersensivitet, tankemylder, uro, koncentrationsbesvær eller som her: HYPOADHD (CDD/ SCT).

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW