Få styr på led og sener med arnikatinktur + os på sidelinjen

Lær ar fremstille din egen arnikatinktur til forstuvninger og andre hævelser

Har du forstuvninger eller andre hævelser & smerter i dine led?

Så lær at fremstille og behandle med et af naturens egne midler, der får hævelser til at lægge sig & smerten til at forsvinde!

Virkningen af Arnikatinktur er nemlig lige så hurtig som den nærmest er magisk.

Selv kraftige forstuvninger lægger sig synligt inden for få timer – og Arnika virker selv på gamle skader, som du har trukket med i månedsvis.

Du lærer i dette hæfte alt om at fremstille den helt rigtige og virksomme tinktur af de tørrede arnikablomster.

Vel at mærke en tinktur, som slår alle tilsvarende købeprodukter med længder!

Ligesom vi efterfølgende klæder dig på til at kunne behandle forstuvninger og andre smertende hævelser omkring dine led med din egen tinktur.

Kort sagt er alt lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring.

 

De to forfattere har i mange år drevet en terapiklinik med hypnose, øreakupunktur og andre alternative behandlingsformer.

Desuden driver de udgivelsesplatformen: Hjemmebehandlinger.dk, som e-kursusbogen her er en del af.

Her kan du købe e-kursusbøger, e-hæfter og behandlingsmoduler til hjemmebrug: ,

Du møder i alle selvhjælps-serierne nogle af de effektive redskaber fra det daglige arbejde i klinikken – men omformet til en metode, som enhver kan bruge.

E-kurserne kan dog også med fordel læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der ønsker at udvide deres grundviden og få nye effektive behandlingsteknikker.

Som noget enestående medfølger der med serien mulighed for at få supervision og rådgivning af bøgernes forfattere undervejs.

Se mere inden du køber
window.ec=window.ec||{}; window.ec.storefront=window.ec.storefront||{}; window.ec.storefront.enable_navigation=true; window.ec.storefront.product_details_layout="TWO_COLUMNS_SIDEBAR_ON_THE_RIGHT"; window.ec.storefront.product_details_gallery_layout="SINGLE_IMAGE"; window.ec.storefront.product_details_two_columns_with_right_sidebar_show_product_description_on_sidebar=true; window.ec.storefront.product_details_two_columns_with_left_sidebar_show_product_description_on_sidebar=false; window.ec.storefront.product_details_show_product_name=true; window.ec.storefront.product_details_show_breadcrumbs=true; window.ec.storefront.product_details_show_product_sku=false; window.ec.storefront.product_details_show_product_price=true; window.ec.storefront.product_details_show_in_stock_label=true; window.ec.storefront.product_details_show_number_of_items_in_stock=true; window.ec.storefront.product_details_show_qty=true; window.ec.storefront.product_details_show_wholesale_prices=true; window.ec.storefront.product_details_show_product_options=true; window.ec.storefront.product_details_show_product_description=true; window.ec.storefront.product_details_show_share_buttons=true; window.ec.storefront.product_details_position_product_name=100; window.ec.storefront.product_details_position_breadcrumbs=200; window.ec.storefront.product_details_position_product_sku=300; window.ec.storefront.product_details_position_product_price=400; window.ec.storefront.product_details_position_product_options=undefined; window.ec.storefront.product_details_position_buy_button=600; window.ec.storefront.product_details_position_wholesale_prices=700; window.ec.storefront.product_details_position_product_description=900; window.ec.storefront.product_details_position_share_buttons=800; window.ec.storefront.product_details_position_subtitle=500; window.ec.storefront.product_details_show_subtitle=true; xProductBrowser("categoriesPerRow=3","views=grid(20,3) list(60) table(60)","categoryView=grid","searchView=list","defaultProductId=405837872","id=my-store-12493167");

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW