Få styr på springfinger med alternative metoder + os på sidelinjen

OM E-KURSUSBOGEN:

Kursusbogen giver dig hele seks alternative metoder til at behandle din springfinger eller andre hånd & fingerlidelser med.

Bogens to forfattere har i mange år med succes drevet en terapiklinik med hypnose og alternative behandlingsformer

De har nu omformet nogle af de effektive redskaber de bruger i klinikken, til en enkel form for hjemmebehandling, som enhver kan anvende.

Du lærer undervejs at bruge enkle, dagligdags remedier, som er lige ved hånden. 

F.eks. er noget så simpelt som en tændstik, din negl, vand, isterninger, en pose frosne ærter, en tepose og en varm radiator, nogle af de behandlingsredskaber, du vil støde på her i bogen.

Du lærer desuden at lave din egen tinktur, der virker på irritationer, hævelser og forstuvninger.

Men først og fremmest lærer du teknikker der gør, at du kan aktivere kroppens iboende, selvhelbredende kræfter, ved hjælp af håndakupunktur, endepunkts-akupunktur,øreakupunktur, selvhypnose, varme/ kuldeterapi og planteudtræk.

Bogen er skrevet til lægfolk, men kan med fordel læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der vil udvide deres behandlingsområde på dette felt.

Der medfølger som noget enestående for selvbehandlingsbøger, muligheden for at få supervision og rådgivning af bogens to forfattere undervejs.

 

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW