Få styr på stort set ALT med en tændstik og mirakelkure hentet fra øreakupunkturen

E-KURSUSBOG DER LÆRER DIG AT GIVE STORT SET ALLE LIDELSER,UBALANCER, UVANER OG FEJLFUNKTIONER I KROP OG PSYKE ET SKUB I DEN RIGTIGE RETNING.

E-kursusbog til hjemmebehandling med øretryk

Bogen er lavet til dig, der på en sikker, men effektiv, måde vil kunne bruge øreakupunktur uden nåle, laser eller strøm – bare med det, som du lige har ved hånden…
Nogle gange er det ret effektivt at bruge en form for universal behandling eller medicin.
Bare tænk på gode husråd fra folkemedicinen som f.eks. Arnikatinktur – eller hvor meget du i virkeligheden kan reparere ved dit helbred bare ved at drikke vand.
Øreakupunkturen rummer også en række universelle behandlinger, der virker på næsten alt, eller i hvert fald på meget brede områder af dit helbred og funktionsniveau.
Ganske enkelt fordi de alle normaliserer og afbalancerer både krop, psyke og energisystem.
Det vi præsenterer dig for her i bogen er 10 sådanne behandlingssystemer – som vi har samlet op og har udviklet hen over mere end 30 år i klinikken.
Nogle af dem rummer bare et eller to rent afbalancerende punkter – andre er mere sammensatte…

Men de har alle det tilfælles, at de er effektive, rammer bredt og kan bruges af enhver.

Og nok så vigtigt: Selvom vi ”kun” lærer dig at bruge en tændstik/trykstav eller dine fingerspidser som behandlingsinstrument, vil effekten være lige så høj som hos en øvet behandler.

Vi lærer dig nemlig også at være omhyggelig med at finde punkterne – og efterfølgende behandle dem med det rigtige tryk, så du aldrig trækker energierne i forkert retning.

Hvorfor så bruge øretryk /øreakupunktur, spørger du måske?

Det skal du ganske enkelt fordi metoden er enkelt både at lære og at  bruge – og samtidig er hurtigere & rammer langt dybere end andre refleksmetoder!

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW