Få styr på sukkertrang med øreakupunktur + os på sidelinjen

e-kursusbogen til dig der lider under en særlig sød tand :-)

Om e-kursusbogen

Sukkertrang, søde tand, sukkerjunkie, colanarkoman eller sliknarkoman…

Kan du kende dig selv på nogle af ovenstående ord, så har vi lavet denne e-kursusbog lige netop til dig!

Lær at behandle din eller andres sukkertrang med øreakupunktur til hjemmebrug.

Du lærer undervejs at tackle alle udgaver og sværhedsgrader af din søde tand med en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav.

Du får i bogen vores favoritpunkter og en forenklet metode, der bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på området.

Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let og forståelig måde derhjemme kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring.

Vel at mærke en forandring, der kommer indefra og derfor er både effektiv og holdbar.

 

De to forfattere har i mange år drevet en terapiklinik med hypnose, øreakupunktur og andre alternative behandlingsformer.

Desuden driver de en udgivelsesplatform med e-kursusbøger og behandlingsmoduler til hjemmebrug: Hjemmebehandlinger.dk, som e-kursusbogen her er en del af.

Du møder i alle selvhjælps-serierne her nogle af de effektive redskaber fra klinikken – men omformet til en metode, som enhver kan bruge.

E-kursusbøgerne kan dog også med fordel læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der ønsker at udvide deres grundviden og få nye effektive behandlingsteknikker.

Som noget enestående medfølger der med serien mulighed for at få supervision og rådgivning af bøgernes forfattere undervejs.

 

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW