Få styr på testning gennem din kropsfornemmelse + os på sidelinjen

2 simple teknikker, der lærer dig, at få svarene direkte fra din underbevidste del - helt uden tvivl og forhindringer...

Om e-kursusbogen

  • Vil du altid kunne træffe de rigtige beslutninger?
  • Vil du kunne gennemskue, hvad dine fejl og begrænsninger kommer af?
  • Vil du lære at lade løsninger og valg komme helt inde fra det inderste af dig selv?
  • Vil du helt enkelt bare kunne træffe og holde fast i en beslutning!

Så er denne lille e-kursusbog noget for dig!

De fleste af vores e-kurser lærer dig, som i denne e-bog, at åbne for din indre kropshukommelse / det underbevidste sind.

Her sker det med 2 simple testteknikker hentet primært fra pendulering og kinisiologíens verden.

Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde derhjemme kan hjælpe dig selv til at finde årsager og løsninger, der kommer indefra.

De to forfattere har i mange år drevet en terapiklinik med hypnose og alternative behandlingsformer.

Du møder i alle e-bøger og behandlingsmoduler på Hjemmebehandlinger.dk nogle af de effektive redskaber, der dagligt bruges i klinikkerne.

Her er redskaberne dog omformet til en særlig hjemmebehandlingsmetode, som enhver kan gå til uden forkundskaber.

Om det, som her, er hentet fra kinesiologi & pendulering – eller der tages udgangspunkt i hypnose, øreakupunktur eller en af de andre alternative behandlingsformer, er materialet i serien nemlig lavet til alle, der ønsker aktivt at tage ansvar for deres eget liv.

E-kursusbøgerne kan dog også med fordel læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der ønsker at udvide deres grundviden og få nye effektive behandlingsteknikker.

Som noget enestående medfølger der med serien mulighed for at få supervision og rådgivning af bøgernes forfattere undervejs.

 

Om @Hjemmebehandlingsmetoden

Kort sagt køber du med @Hjemmebehandlingsmetoden en E- bog med selve kurset i forskellige filformater.

E- kursusbogen læses f.eks. på din pc, smartphone eller tablet men du kan også vælge at printe den ud, hvis du er mere til papir 🙂

Kurset kan som her være med tekst, links og billeder, men der kan også i andre udgivelser være videoer og audioer indsat.

Desuden får du nok så vigtigt en enestående mulighed for altid at få vejledning ganske gratis med i din pakke.

Du kan nemlig undervejs spørge bogens forfatter om alt det, der får dig til at være i tvivl – lige som du kan søge rådgivning om alt vedrørende kursusbogens emne undervejs.

Denne rådgivning foregår i standardversionen over e-mail og vi svarer så hurtigt vi kan.

Ønsker du i stedet at udvide med en liverådgivning, hvor du også kan videochatte via Skype, Messenger – eller tale med os over telefon, sms mv. – kan denne mulighed tilkøbes for et mindre beløb.

Eller læs mere og køb her
window.ec=window.ec||{}; window.ec.storefront=window.ec.storefront||{}; window.ec.storefront.enable_navigation=true; window.ec.storefront.product_details_layout="TWO_COLUMNS_SIDEBAR_ON_THE_RIGHT"; window.ec.storefront.product_details_gallery_layout="SINGLE_IMAGE"; window.ec.storefront.product_details_two_columns_with_right_sidebar_show_product_description_on_sidebar=true; window.ec.storefront.product_details_two_columns_with_left_sidebar_show_product_description_on_sidebar=false; window.ec.storefront.product_details_show_product_name=true; window.ec.storefront.product_details_show_breadcrumbs=true; window.ec.storefront.product_details_show_product_sku=false; window.ec.storefront.product_details_show_product_price=true; window.ec.storefront.product_details_show_in_stock_label=true; window.ec.storefront.product_details_show_number_of_items_in_stock=true; window.ec.storefront.product_details_show_qty=true; window.ec.storefront.product_details_show_wholesale_prices=true; window.ec.storefront.product_details_show_product_options=true; window.ec.storefront.product_details_show_product_description=true; window.ec.storefront.product_details_show_share_buttons=true; window.ec.storefront.product_details_position_product_name=100; window.ec.storefront.product_details_position_breadcrumbs=200; window.ec.storefront.product_details_position_product_sku=300; window.ec.storefront.product_details_position_product_price=400; window.ec.storefront.product_details_position_product_options=undefined; window.ec.storefront.product_details_position_buy_button=600; window.ec.storefront.product_details_position_wholesale_prices=700; window.ec.storefront.product_details_position_product_description=900; window.ec.storefront.product_details_position_share_buttons=800; window.ec.storefront.product_details_position_subtitle=500; window.ec.storefront.product_details_show_subtitle=true; xProductBrowser("categoriesPerRow=3","views=grid(20,3) list(60) table(60)","categoryView=grid","searchView=list","defaultProductId=464557272","id=my-store-12493167");
Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW