Førstehjælpstavle til overdreven alkohol & sukkertrang

TRYK DIG FRI MED EN SIMPEL TÆNDSTIK OG OS PÅ SIDELINJEN

Denne lynbehandlingstavle er lavet til dig, der har en let til moderat svær trang til alkohol eller sukker, som er vokset dig over hovedet.

 

Kan du genkende det, så har vi kun to spørgsmål til dig:

  1. Vidste du at øreakupunktur er en af de mest virksomme metoder, når du skal omstille en sådan vane?
  2. Kunne du tænke dig at lære at udføre en form for øreakupunktur, hvor du bare skal trykke i dit øre i et par minutter ?

Hvis det er tilfældet , så har vi lavet en løsning til dig, der koster mindre en en flaske gennesnitsvin 🙂

Du får vores tre bedste punkter, en lille video af trykketeknik  og en enkel anvisning i, hvordan du gør undervejs for at lykkes- no bulshit kun det allermest nødvendige!

Og nok så vigtigt…

Du har os med på sidelinjen i hele forløbet – enten i en en fuldt, brugbar gratis version – eller i en købeversion, der ikke koster mere end den næste flaske vin

Du kan i linket her se mere om, hvordan du med denne lille behandlingstavle og  en ganske almindelig tændstik eller dine fingerspidser kan aktivere de punkter, som  mere end 30 års erfaring har lært os, er de absolut bedste:       

E-BEHANDLINGSTAVLER (LYNTAVLER) 

Eller du kan se mere om, hvordan vi hjælper dig undervejs se siden:

Sådan hjælper vi dig

 

OBS: Du vil med fordel kunne supplere tavlen med vores e-kursusbøger om selvhypnose brugt over for sukkertrang og usundt  og den kommende selhypnosekursusbog målrettet alkohol – se Vejviser Selvhypnose .

Er du ramt af en alkoholtrang eller et sukkerforbrug, der gør, at du mere betragter dig som egentlig misbruger, kan det være, at du skal kigge på andre af vores udgivelser i reolerne: Alkohol og Sukkertrang…

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW