Få styr på dit immunforsvar med øreakupunktur + os på sidelinjen

Lær at trykke dig fri for virus, betændelser og andre svækkelser &angreb på dit immunforsvar...
Om bogen

E-bogen “Få styr på dit immunforsvar med øreakupunktur” lærer dig at bruge de vigtigste af ørets refleks- og meridian-punkter til at booste immunforsvaret.

Øreakupunktur er rigtig anvendt en af de meste effektive behandlingsformer, der findes og er samtidig let at lære & anvende.

På den måde kan du med få minutters indsats hver dag i en periode styrke dit immunforsvar og hjælpe din krop med at beskytte sig bedst muligt mod virus-betingede tilstande som: forkølelse, hoste, halssmerter, influenza og Coronavirus.

Ved at trykke på de aktive punkter i øret, kan du både styrke immunforsvaret forebyggende og samtidig genskabe den naturlige balance, hvis du allerede er ramt af sygdom.

I samme serie finder du i øvrigt e-hæftet: “Få styr på dit Immunforsvar med akutryk”, som stadig kan hentes gratis på platformen, som vores lille bidrag til kampen mod Corona. 

Seriens to forfattere har i mange år drevet en terapiklinik med hypnose, øreakupunktur og andre alternative behandlingsformer.

De har over flere år omformet nogle af de effektive redskaber fra klinikken, til hjemmebehandlinger, som enhver kan bruge.

Bøgerne i Få styr på” serierne er skrevet til lægfolk, men kan med fordel også læses af zoneterapeuter og andre alternativ behandlere.

Som noget enestående for selvbehandlingsbøger har du til alle købte versioner mulighed for at få supervision og rådgivning af bogens forfattere undervejs.

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW