Lynbehandling af rygetrang med en tændstik + punkter hentet fra øreakupunktur

EN LYNBEHANDLINGSTAVLE, DER GIVER DIG EN ENKEL OPSKRIFT TIL, HVORDAN DU MED DENNE TAVLE OG EN TÆNDSTIK GENSKABER DIN ENDELIGE RØGFRIHED FOR ALTID

Kan du ikke blive din TRANG til cigaretter eller andre nikotinpræparater kvit?

Lær at behandle din eller en andens afhængighed til tobaksprodukter med en metode til hjemmebrug, der er hentet fra øreakupunkturen.

Vel at mærke en metode, der er lige så effektiv som den er enkel.

Du lærer nemlig med tavlen at tackle alle udgaver af din rygetrang bare ved hjælp af en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav.

Du får vores absolutte favoritpunkter til trang og en forenklet metode, der bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på området.

Vi lærer dig en enkel teknik, hvor du med tryk på bestemte ørepunkter kan opløse de ting der binder dig til cigaretter eller andre nikotinprodukter.

Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let og forståelig måde derhjemme kan hjælpe dig selv eller en af dine nærmeste til en naturlig forandring.

Vel at mærke en forandring, der kommer indefra og derfor er både effektiv og holdbar.

Du kan med andre ord på 10 minutter lære metoden til at tøjle trangen med få tryk tryk i dit øre!

Bestil, betal og download straks efter e-kursustavlen i forskellige formater, så du kan lære det fornødne fra din pc, smartphone eller laptop få minutter efter.

Behandlingstavlerne er vores korte behandlingsform for dig, der vil lære en helt forenklet udgave af vores e-kursusbøger med udspring i øreakupunktur omformet til hjemmebehandling

De mest effektive ørepunkter, 1 til 2 billedtavler og nogle få hjælpevideoer samt en trykmetode – som er virkningsfuld, men kan kan bruges overalt

Nok så vigtigt har du alt efter dine ønsker og behov os med på sidelinjen i dit forløb – nøjagtig som med e-kursusbøgerne…

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW