Få styr på (stort set) alt med en tændstik og mirakelkure hentet fra øreakupunktur

BEHANDLINGER OG METODER, DER KAN BRUGES TIL STORT SET ALT OG LÆRES AF ENHVER

Denne e-kursusbog bygger på erfaringer, vi over årene har gjort i forhold til at kunne afhjælpe mange forskellige former for ubalancer, uvaner og lidelser med bestemte punktkombinationer hentet fra øreakupunkturen.

Vel at mærker punkter og kombinationer som har vist sig at virke bredt og kunne bruges på stort set alt.

Du får her hele 10 forskellige sådanne universelle behandlinger, som vi alle har afprøvet grundigt og fundet effektive.

Måske har du hørt om den såkaldte NADAbehandling, som har hentet en af disse punktkombinationer fra det, vi inden for øreakupunkturen kalder for 5-punkts-kombinationen…

Her i bogen får du lang mere end det – nemlige hele 10 forskellige behandlingstavler med til hørende forklaring, der sætter dig i stand til at behandle bredt på stort set alle problemstillinger. 

Du lærer på  over 100 sider alt det nødvendige for altid at kunne finde den rigtige punktkombination – og behandle dig selv eller andre med et simpelt øretryk.

 – og nok så vigtigt er vi der på sidelinjen for dig undervejs alt efter dine ønsker og behov.

Bogen er udgivet i den overordnede serie: “Få styr på lidelser og uvaner med øreakupunktur ” og er forenklede  udgaver  af de metoder vi til daglig bruger i klinikkerne i Kollund.

Metoder der vel at mærke bygger på over 30 års erfaring som behandler på området ørekaupunktur.

Vi har under ét døbt denne form for behandling ”Hjemmebehandlingsmetode”.

Det gælder uanset om der er tale om hypnosemoduler eller kurser i at bruge øreakupunktur, håndakupunktur, endepunktsakupunktur, varme/kuldeterapi, planteekstrakter, zoneterapi, tapping, eller andre alternative metoder.

Målet har været at lave et materiale, der giver dig en reel mulighed for enkelt, virksomt og billigt at beherske de forskellige behandlingsformer – så tæt på den professionelle behandling som muligt.

Desuden giver vi dig, som noget enestående for fagbøger, en stående mulighed for at rådføre dig med os undervejs i dit studie eller behandlingsforløb.

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW