Få styr på dit barns problem med søvnhypnose + os på sidelinjen

DET BEDSTE REDSKAB TIL AT FORANDRE DIT BARN INDEFRA - LÆR DET SELV...

Søvnhypnose er en selvbehandlingsform, hvor du med hypnotiske redskaber kan nå ind i dit barns undervidste lag, lige før og i starten af søvnen.

 

Metoden egner sig til stort set alle problemstillinger i alderen  fra foster til 9 år – men er også virksom med umodne – eller sentudviklede ældre børn/unge.

 

Som behandlingsform er søvnhypnosen en af de mest virksomme metoder til at påvirke og omforme dit barn med – og metoden kan uden videre læres af enhver.

 

Du lærer at lave det helt rigtige slogan til lige præcis dit barn og dets situation, hvilet er en stor del af nøglen til succes.

 

Ligesom du lærer alt, hvad du skal tage højde for under udførelsen, for at lykkes med jeres fælles behandlingsforløb.

 

Alt er stillet op i små enkle og forståelige afsnit, så du trin for trin lærer de redskaber og grundregler, som søvnhypnosen er bygget op af.

 

Desuden viser vi dig, hvordan du i praksis  forbereder og udfører søvnhypnosen samt sideløbende  understøtter den med elementer af vågenhypnose.

 

I hele dit forløb med e-kursusbogen har du mulighed for at have os med på sidelinjen enten i en gratis standardudgave eller i en udbygget form, hvor du bl.a. har mulighed for live videorådgivning.

 

 

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW