Få styr på dit immunforsvar med øreakupunktur + os på sidelinjen

00019
kr140.00
E-KURSUSBOG: Er du ramt af en ond virus så tryk dig fri i dit øre 🙂
På lager
1
Produkt detaljer

En e-kursusbog , der lærer dig at bruge de vigtigste ørepunkter til at styrke dit immunforsvar mod forkølelse, hoste, halsbetændelse, influenza, Corona og andre virusangreb.

Øreakupunktur er rigtig anvendt en af mest effektive metoder til at påvirke din krop og psykes styresystemer og balance.

Du lærer i bogen at bruge de mest enkle redskaber og en forenklet behandlingsteknik, som enhver kan udføre f.eks. ved hjælp af en tændstik eller et andet trykredskab.

Bogen er lavet med tavle, hvor de enkelte punkter er vist og et vedhæftet punktsamling hvor de enkelte punkter er beskrevet med hensyn til virkeområder generelt og målrettet immunforsvaret,


E-bogen er lavet som e-bog i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)


OBS: Se også hæftet i samme serie,: "Få styr på dit immunforsvar med akutryk” der er gratis....

Dette hæfte rummer de 5 mest effektive kropspunkter, når det gælder om at højne dit immunforsvar og holde virus og anden indtrængen ude af din krop - er oven i købet gratis, som vores lille bidrag til den fælles indsats mod COVID 19 / Coronavirus.

Gem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

OBS: AKTUELT HAR VI IKKE BRUG FOR TESTPERSONER!!! 

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformularen  nederst på forsiden .

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW