Få styr på øreakupunktur til hjemmebrug med os på sidelinjen

00072
kr169.00
LÆR ALT OM AT BRUGE ET EFFEKTIVT ØRETRYK SAMMEN MED EFFEKTIVE PUNKTER FRA ØREAKUPUNKTUREN
På lager
1
Produkt detaljer

FORENKLET ØREAKUPUNKTUR - ENKEL AT LÆRE- LET AT BRUGE - OG ALLIGEVEL MED HØJ EFFEKT...

BAGSIDETEKSTEN

MERE OM BOGEN

Denne e-kursusbog består af 178 sider lavet til dig, der grundlæggende vil lære behandling med øreakupunktur udført med tryk og magnetkugler samt forberedende til professionelle behandlingsformer .

Metoderne kan nøjagtig som det gælder for de alternative selvhjælpsbøger vi udgiver , læres og udføres af enhver uden forkundskaber.

Gennemgangen undervejs bygger grundlæggende på en simpel trykform - men forbereder dig undervejs til, at du senere kan gå videre med andre behandlingsredskaber.

Alligevel kan du under hele kurset nøjes med at udføre test og behandlinger med en simpel tændstik eller en anden trykstav.

Trykket i sig selv rummer nemlig rigtig udført stort set samme kraft & effekt som nåle eller andre professionelle remedier.

Dit øre og kroppens selvhelbredende systemer er som udgangspunkt ligeglade med, hvad der stimulerer dem!


Du lærer i e-kursusbogen i tekst, billeder og små videoklip, hvordan du trykker på punkterne i øret med en ganske almindelig tændstik eller en professionel trykstav for at opnå præcis den virkning, du ønsker at få frem.

Vi forbereder dig til at kunne opnå effekt at dine behandlinger på dig selv eller andre nærmest fra dag et i dit møde med øreakupunkturen.

Kursusbogen er tænkt til begyndere - men er også til dig, der har et vist kendskab på forhånd og bare ønsker en enkelt men effektiv metode at gribe til, når du behandler med øreakupunktur.

I bogens første del gennemgår vi metoden, så du får altså en grundlæggende viden i at undersøge, teste og behandle med punkter ud fra øreakupunkturen både i teori og kombineret med efterfølgende praksiseksempler på behandlinger senere i bogen.

I det efterfølgende kompendium har vi samlet & uddybet den grundlæggende viden, så du kan slå op, når du vil gå dybere ned i områder - eller bare vil repetere regler, udførelsen af bestemte tryk eller andet.

Kort sagt får du på over 170 sider mere end 30 års erfaring med øreakupunktur kogt ned til en behandlingsform, som er lige til at gå til for alle og enhver med interesse for området alternativ behandling.


E-kursusbogen er efter din betaling til direkte download i forskellige formater - du kan se mere om formater og andre ting du skal vide i velkomstbrevet som i alle vores bogpakker er download nummer et.- men du kan også kigge her inden du downloader 🙂


SOM MED ALLE VORES SELVHJÆLPS UDGIVELSER KAN DU VÆLGE AT FÅ STANDDARD HJÆLP TIL DIT KURSUS OVER E-MAIL -

ELLER DU KAN VÆLGE AT BLIVE PLUSBRUGER OG FÅ EN RÆKKE FORDELE UNDERVEJS I DIT ARBEJDE MED BOGEN.....

Se mere om dette her:

Sådan hjælper vi dig - Alternativ Eboghandel


Vi har valgt at lade denne e-kursusbog udkomme i formaterne PDF - og som 3 Flipbogsudgaver i HTML5, EXE & FBR men også som Epub3 og en testversion til MAC produkter.
Bogen er den samme men du har altså flere muligheder for at læse den i det format du ønsker.

Gem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

OBS: AKTUELT HAR VI IKKE BRUG FOR TESTPERSONER!!! 

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformularen  nederst på forsiden .

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW