Lynafbalancering af udbrændthed og fastlåste tilstande med øreakupunktur + os på sidelinjen

UDBRÆNDT - SE HVAD NOGLE PUNKTER FRA ØREAKUPUNKTUREN KAN GØRE FOR DIG

Er du udbrændt eller kørt fast i din livskvalitet?

Rigtig mange i vores samfund føler sig udbrændte – og går samtidig rundt og fejler en masse ting, der ofte falder uden for diagnosesystemet.

Det er som om ingen behandlinger rigtig virker på denne gruppe hverken medicinsk, samtaler eller alternative metoder- altså nærmest kronisk behandlingsresistent

Alt det negative både socialt, arbejdsmæssigt og energimæssigt er låst fast på et lavenergi niveau  og sidesymtomerne stjæler mere og mere af ens livskvalitet.


Vi har i øreakupunkturen fundet en metode til at løse op for tilstanden, så man så at sige kan komme videre og starte på en frisk.

Enten  ved at livet langsomt vender tilbage af sig selv – eller ved at den behandling du modtager begynder at virke efter hensigten 🙂

I al sin enkelhed består løsningen i, at vi med bestemt øretryk stimulerer op til  4 mulige  ørepunkter med relation til det udvidede binyresystem samtidig med, at vi afbalancerer krop, psyke og energisystem med et andet specialpunkt.

Du lærer i hæftet her alt, hvad du har brug for med nogle få øretavler, enkle tekstforklaringer og nogle videoklip af de trykformer du skal bruge til test og behandling.

Samtidig har du, som noget enestående for fagbøger, mulighed for at have os med på sidelinjen hele vejen i dit behandlingsfoløb.

Enten i en gratisversion over e-mail og messenger – eller i en købeversion hvor du for et begrænset beløb har direkte rådgivning over telefon og videotjenester undervejs.


Dette e-kursus er lavet i hæfteform – og indeholder en forenklet behandling, som er lige til at gå til for enhver.

Er du interesseret i at gå dybere ned i området stress og udbrændthed. kan vi anbefale dig at kigge på denne e-kursusbog:

Få styr på angst, stress og udbrændthed med øreakupunktur + os på sidelinjen (alternativeboghandel.dk)


 

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW