Førstehjælp ved uro, stress og tankemylder med en tændstik & punkt fra øreakupunktur

00060
kr0.00
LÆR PÅ KUN 8 EFFEKTIVE TAVLESIDER ( + OS I BAGHÅNDEN) AT OPLØSE SELV DE FLESTE FORMER FOR URO & STRESS MED FÅ TRYK I DIT ØRE
På lager
1
Produkt detaljer
Er stress, uro eller tankemylder et tilbagevendende problem i dit liv...?
Så lær at behandle dig selv eller andre ud fra en lynbehandlingsmetode - med de allermest effektive ørepunkter...

Du får her et sæt bestående af en øretavle med tilhørende brugsanvisning, et videoklip og en kort vejledning med hurtighjælp & kontakt.

Her lærer du så at ophæve uroen med en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav og med det samme tryk uanset hvad du ønsker at opnå.
Ofte vil du med dette tryk kunne en virkning medens du behandler eller umiddelbart efter - og under alle omstændigheder skal der kun få behandlinger til, for at du kan mærke en virkelig forskel....
Tavlen bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på områder som indbefatter alle former for uro, stress og tankemylder
Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring, der vel at mærke kommer indefra.

Du lærer lige præcis det nødvendige til, at du bagefter er i stand til at udføre behandlingen med et minimum af viden - men alligevel med et godt resultat.

Bare følg TAVLENS punktanvisning og brug den helt enkle behandlingsform vi angiver, så vil du med dit tryk kunne skabe noget, der virker som små mirakler.

Der medfølger, nøjagtig som med e-kursusbøger og hæfter, med tavlerne mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.


OBS:

HVIS DU VIL VIDE MERE OM PUNKTER OG TEKNIKKER, ANBEFALE VI , AT DU I STEDET KØBER E-KURSUS BOGEN:

Få styr på angst, stress og udbrændthed med øreakupunktur (alternativeboghandel.dk)


Du kan som køber af e-tavlen gratis bruge os som sparring over e-mail eller chat ved at vælge: Standardbruger...

Eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den noget større hjælpepakke: Tavlehjælp (svarer til PLUSpakken fra e-kursusbøgerne - men er billigere) til dit arbejde med e-tavlen.

Alle supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Vi har bestræbt os på at alle har mulighed for at læse e-tavlerne, der enten kan læses af standardprogrammer eller gratis læseprogrammer på din PC, TABLET eller SMARTPHONE .

Se mere om hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af tavler, hæfter, og bøger i dit velkomstbrev eller i sidemenuen på hjemmesiden...


Førstehjælpstavlen er den korteste form af udgivelserne - du får 1 øretavle med de 1-2 mest anvendelige punkter.

Der er derudover ikke så mange forklaringer og valg- kun en enkel anvisning, som du skal følge.


Førstehjælpstavler er 1-3 sider * Behandlingstavler er fra 2 - 9 intense sider *

* Hæfter fra 9- 30 sider * Bøger fra 30- 250 sider *
Gem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

OBS: AKTUELT HAR VI IKKE BRUG FOR TESTPERSONER!!! 

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformularen  nederst på forsiden .

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW