Få styr på hjerte og kredsløb med hvidtjørn + os på sidelinjen

00044
kr149.00
E-KURSUSBOG: Én plante, der kan ALT for dit hjerte og kredsløb...
På lager
1
Produkt detaljer
Denne E-kursusbog har sit afsæt i plantemedicin og omhandler brugen af hvidtjørn til at forebygge og afhjælpe kredsløbsproblemer og hjerterelaterede lidelser og tilstande.
Er der en plante / et træ i vores natur, som fortjener prædikatet hjertets beskytter, er det nemlig hvidtjørnen.
Alle dele af træet indeholder aktive stoffer, der beskytter og afhjælper på så vigtige områder som:
Angst, arteriel forkalkning, hjerteproblemer, hjertearytmi, hjertesvigt, forhøjet blodtryk, hovedpine, kredsløbssvaghed, nervøsitet, lavt blodtryk, kolesterol, søvnforstyrrelser og stress.
Træet er overalt i vores natur - og det er legende let at lære både at samle, tørre og behandle med de aktive dele af træet.

Du lærer således undervejs at lave og behandle med din egen tinktur, te, afkog, saft, rødvinsudtræk olieudtræk, m.m.

Eller du kan finde opskrifter, hvordan du i stedet bare bruger dele af hvidtjørnen i dine daglige måltider som salat, sirup, marmelade drikke eller andet.


Der medfølger, nøjagtig som med alle de andre e-kursusbøger, mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.

Du kan som køber af e-bogen som Standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pakke og blive Plusbruger i dit arbejde med kursushæftet.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Se mere om, hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...


E-bogen er lavet i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)

Gem dette produkt til senere

Kunne du tænke dig at teste vores e-bøger helt gratis?

hjemmebehandling

OBS: AKTUELT HAR VI IKKE BRUG FOR TESTPERSONER!!! 

Vi søger både til nyudgivelser og revisioner  af vores udgivelser af og til testpersoner.

Er du generelt interesseret i alternative behandlingsmetoder hører vi derfor gerne fra dig.

Der er under alle omstændigheder vigtigt for os, at du er indstillet på at afprøve materialet efter anvisningen  i de enkelte udgivelser.

Du får så en e-kursbog , en lyntavle, et e-hæfte eller et e-behandlingsmodul  gratis mod undervejs og  efterfølgende at give os tilbagemelding + svare på spørgsmål.

Er du interesseret så ring på 21958290 og få en snak.  

Eller skriv lidt om dig selv – og hvorfor du er interesseret i at blive tester via tilmeldingsformularen  nederst på forsiden .

 

LAD DIG IKKE FORVIRRE AF, AT DER ER MANGE FORSKELLIGE FILER I DIT DOWNLOAD… 

– LÆS VEJLEDNING OG FÅ ET OVERBLIK HER… 

– ELLER RING TIL OS OG LAD OS HJÆLPE DIG 🙂

 

Da vi som nyudsprungne udgivere uden reklamebudget ikke forventer  at e-boghandlen  kommer over minimumsgrænsen for momsregistrering i år, er produkterne  momsfrie frem til årsskiftet… 🙂

Dette website bruger i moderat grad cookies - ved at fortsætte accepterer dette. Du kan se vores politikker ved at trykke på læs mere...  Læs mere

Alternativ E-boghandel

FREE
VIEW